Qui som

Estima’ls De Can Ventolà és una empresa que pretén sempre tenir com a objectiu final la qualitat, benestar i bellesa dels nostres amics, els animals.

Estima’ls de Can Ventolà situat al centre de Girona Salt i hi podràs trobar una àmplia gamma de productes i serveis d’alta qualitat per al teu amic, sigui gos, gat, conill o fura. Tenim des d’alimentació de primeres marques a llits, xampús, corretges, transportins, roba, llaminadures, pilotes, joguines, tot pensat per a la teva mascota.  Disposem de perruqueria canina, felina, de conills i de fures, i també realitzem cursos de perruqueria.

Hem de tenir present, que a l’actualitat els nostres amics (siguin un gos, un gat, etc.) s’han convertit en un membre més de la família i, per tant, cal cobrir totes les seves necessitats de forma eficient, des de l’alimentació fins a la higiene, passant per l’oci. Aquesta és la nostra tasca: poder assessorar al client sobre tots aquestes aspectes.

L’empresa està encapçalada per Maria de Eusebio-Ventolà, qui fa 35 anys que es dedica al món dels animals, amb afix De Can Ventolà RSCC 3996 FCI 242/91 i amb núm. sòcia de l’Associació Canina Unió Cinòfila de Catalunya núm. 35. La seva trajectòria gira al voltant de les exposicions de bellesa i concursos canins d’arreu del territori internacional, així com a fires, monogràfiques i un llarg etc.